Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ζελεδολιχουδιά!!!

Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο και ελαφρύ γλυκάκι που αρέσει σε όλους όσους το έχουν δοκιμάσει!!!!

Τι χρειαζόμαστε;
  • 1 σακουλάκι ζελέ κεράσι
  • μερικά κομμάτια κομπόστα ροδάκινο κομμένα σε λεπτές φέτες ή σε κυβάκια
  • 3/4 φλ. χυμό πορτοκάλι (όχι φρέσκο)
  • 1 πακέτο μπισκότα DIGESTIVE (ή μπισκότα τέτοιου τύπου)
Ξεκινάμε λοιπόν:
Βήμα 1: Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το χυμό και τα χτυπάμε λίγο ακόμα να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 2: Απλώνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι ή το μοιράζουμε σε μικρά μπολάκια και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Βήμα 3: Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 4: Απλώνουμε την κομπόστα πάνω από το μείγμα του μπισκότου και ρίχνουμε από πάνω τον ζελέ.
Βήμα 5: Το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σταθεροποιηθεί.

Καλή επιτυχία & Καλή όρεξη!!!!

tips:Συνήθως χρησιμοποιώ διπλή δόση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου